Για πρώτη φορά η Ιωάννα Λίλη σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να περνάει κρίση και έδωσε την δική της απάντηση στο αν χωρίζουν!

Τους τελευταίους τρεις μήνες τα δημοσιεύματα θέλουν το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια να έχει εγκαταλείψει την συζυγική στέγη, μετά από έντονους καβγάδες, καθώς δεν άντεχε το αυστηρό πρόγραμμα που της είχε επιβάλλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

liliio

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», είπε η Ιωάννα, που, μαζί με τον Θοδωρή, έχουν στείλει εξώδικο για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

«Είμαι ερωτευμένη με τον άνδρα μου» τόνισε στο περιοδικό “ΟΚ” η Ιωάννα και παραδέχεται ότι υπάρχει ζήλια με μέτρο και από τις δύο πλευρές, αλλά και πως, στα οχτώ χρόνια που είναι μαζί με τον Θοδωρή, υπήρξαν δυσκολίες: «Η πιο  δύσκολη στιγμή σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου μας ήταν την εποχή που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε καθημερινά μέσα στα γήπεδα, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί σε άλλους καθημερινούς ρυθμούς. Η παρουσία η δική μου και των παιδιών βοήθησε πάρα πολύ ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά».

lili2