Ένα ηχογραφημένο μήνυμα της πριγκίπισσας Diana στον πρωτότοκο γιο της, William -για την αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει ακόμα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση-  κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου. 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το μήνυμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας έχει καταγραφεί σε κασέτα, στην οποία η Diana ακούγεται να δίνει συμβουλές στον William για την δημιουργία οικογένειας, μιας και φοβόταν ότι δεν θα ζήσει για να δει τον γιο της γαμπρό αλλά και πατέρα.

«Το να είσαι μελλοντικός βασιλιάς κάνει τον γάμο δύσκολο», φέρεται να λέει, μεταξύ άλλων, η Diana στο ηχογραφημένο μήνυμα.  Παράλληλα, η πριγκίπισσα του Λαού, που έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή της τον Αύγουστο του 1997, προβλέπει πως η σύζυγος του William θα είναι: «Όμορφη, έξυπνη και ανεξάρτητη», ενώ απευθύνεται και σε εκείνη, συμβουλεύοντάς την να αντέξει την πίεση από τα καθήκοντά της και λέγοντας: «Ξέρω ότι θα σε λάτρευα και θα γινόμασταν φίλες. Θα πρέπει να είσαι κάποια πολύ ξεχωριστή, αλλιώς δεν θα ήσουν σύζυγος του William»!

«Μετάφερε την αγάπη μου στα  παιδιά σου! Μετάφερέ τους ότι τα αγαπώ και θα τα προσέχω», καταλήγει το μήνυμα, το οποίο έρχεται στη δημοσιότητα περίπου 20 μέρες πριν την βάφτιση του πριγκιπικού μωρού.