Παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλους τους τομείς της ζωής μας, τα κανάλια προσπαθούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά, φέρνοντας και πάλι τα show στην τηλεοπτική επιφάνεια και δίνοντας κάτι από τη λάμψη των προηγούμενων ετών.

Το Mega παίρνει φορά και «χτυπά» τον Μάρτιο με το «Just the 2 of us», όπου εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz θα προσπαθήσουν να επιδείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες, ενώ στο πλάι τους θα έχουν κι έναν επαγγελματία τραγουδιστή!

Ποιους θα δούμε να διαγωνίζονται και ποιους να κρίνουν;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του govastileto.gr , η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση του show. Αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, η Ζέτα θεωρείται σίγουρη για τη θέση αυτή! Άλλωστε, η εμπειρία που έχει σε αυτού του είδους τα show είναι μεγάλη.

O Γιώργος Θεοφάνους και η Ευγενία Μανωλίδου, βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να καθίσουν στις ηλεκτρικές καρέκλες των κριτών!

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Λάγγος, πρωταγωνιστές της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα» καθώς και η παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά συζητούν το ενδεχόμενο να τραγουδήσουν…

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται… Άλλωστε τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, αφού η πρεμιέρα είναι το Μάρτιο!