Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “ΕΝΑ”, του έργου της Ειρήνης Λουκάτου που παρουσιάζεται στο Θέατρο Ροές με πρωταγωνιστές τη Λήδα Ματσάγγου και τον Θύμιο Κούκιο. Το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz και το govastileto.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους.

Ανάμεσά τους οι: Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Χρήστος Φερεντίνος, Σοφία Παυλίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Βίκυ Βολιώτη, Γρηγόρης Βαλτινός και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Με φόντο τους ήχους του βιολιού και του πιάνου εξυφαίνεται η σχέση ενός ζευγαριού μουσικών. Ο θεατής παρακολουθεί το ζευγάρι μια καθημερινή απόγευμα στο σπίτι του. Παρόν και παρελθόν ξεδιπλώνονται σταδιακά μέσα από αποκαλυπτικούς διαλόγους αλλά κυρίως μέσα από όσα δε λέγονται αλλά υπονοούνται… σορροπώντας ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό, το έργο μιλάει για την ευτυχία και τη δυστυχία, την απώλεια και το φόβο και μια σειρά από δυνατά ορμητικά συναισθήματα που κινούνται στα όρια και πέρα απ’ αυτά.
“Ένα”… δράμα πίσω από τους τέσσερις διάφανους τοίχους ενός σπιτιού, που αγγίζει τις βαθύτερες έννοιες της ανθρώπινης ψυχής και μας κάνει όλους να σκεφτούμε: “Εγώ τι θα έκανα στη θέση τους;”.
Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο θέατρο “Ροές”
[doptg id=”1069″]