Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, η αρχισυντάκτρια του “Πρωινού”, Ελεάννα Τρυφίδου, εμφανίσθηκε στην εκπομπή για να παρουσιάσει το θέμα της, όμως αυτή η φορά δεν ήταν και τόσο ήρεμη.

Όταν άρχισε να μιλάει για την Λευκή Εβδομάδα, η Ελεάννα Τρυφίδου και να λέει την άποψή της, ότι δεν συμφωνεί, ο Λιάγκας έξαλλος, δεν την άφησε να ολοκληρώσει, την διέκοπτε και έλεγε ότι: «Η λογική σου αυτή είναι τελείως λανθασμένη. Αυτό που κάνετε κάποιοι δημοσιογράφοι να μαυρίζετε περισσότερο την ψυχή του κόσμου, είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που μπορεί να γίνει Ελεάννα με τσαντίζεις πάρα πολύ!».

Τότε η Ελεάννα του απάντησε έξαλλη: «Μα δεν με ακούς ρε Γιώργο! Δεν με αφήνεις να μιλήσω. Μιλάς μόνος σου», ο παρουσιαστής, ωστόσο, δεν την άκουγε γιατί ήταν πολύ εκνευρισμένος.

Έλεγε ότι: «Στη λογική της μαυρίλας και της κρίσης, να κάτσουμε όλοι ανάσκελα. Ωραία λογική! Να “πεθάνει” η χώρα! Δηλαδή επειδή έχουμε κρίση, να πεθάνουμε όλοι!». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους επιχειρηματίες, που αν δεν πάει ο κόσμος να φάει έξω δεν θα πληρωθούν και αυτοί που δουλεύουν εκεί.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: