Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Χριστίνα Παππά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People”. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για τον συνεργάτη της σε ένα από τα εστιατόρια που της έστειλε εξώδικο!

– Ισχύει ότι συνεργάτης σου σε ένα από τα εστιατόρια που έχεις μαζί με το γιο σου σου έστειλε εξώδικο;

Ναι, είναι αλήθεια. Χωρίς να θέλω να πω πολλά, θα πω ότι απάντησα και εγώ με εξώδικο αλλά και μηνύσεις. Αυτό που συνέβη είναι αποτέλεσμα της καλοσύνης μου, που την εκμεταλλεύονται. Θα ήθελα να έχω ένα σύντροφο, όχι για να με στηρίζει οικονομικά, αλλά για να είναι η κολόνα μου. Να βάζει κάποιους ανθρώπους στη θέση τους. Με έχει κουράσει το ότι είμαι μόνη μου και τα καταφέρνω έτσι τόσα χρόνια. Είχα σχέσεις στη ζωή μου φυσικά, αλλά δεν κράτησαν. Αυτός που με στηρίζει σε αρκετά θέματα είναι ο Γιάννης Παπαποστόλου, με τον οποίο είχαμε σχέση δύο χρόνια και είναι ο δικηγόρος μου. Κι ένας ακόμα πρώην σύντροφός μου, που ζει στο εξωτερικό και δεν έγινε ποτέ γνωστή η σχέση μας. Τον αγαπώ πολύ και εκείνος με στηρίζει. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου, αλλά όχι σύντροφος. Θα ήθελα έναν άντρα δίπλα μου, δυνατό. Να με πιάσει από το χέρι και να μου πει «κούκλα μου, τι έχεις; Θα τους τσακίσω όλους!».

– Κατάφερες να κάνεις αξιόλογη περιουσία μετά από τόσα χρόνια καριέρας;

Έχω κάνει κάποια πράγματα, όχι κάτι τρομερό. Ειδικά τώρα που έχω πάρει δάνεια και τρέχουν επιταγές με τα μαγαζιά, είμαι πιο πιεσμένη από ποτέ. Παλεύω και προσπαθώ. Ο Δημήτρης (σ.σ γιος της) αποφάσισε να κάνει επιχειρήσεις εστίασης, έχει ήδη τρία εστιατόρια, στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και το Κολωνάκι, κι εγώ τον βοηθάω. Είναι ξύπνιο παιδί, του αρέσει η δουλειά και εύχομαι να πάει καλά.

– Επαγγελματικά τι κάνεις;

Την γκαρσόνα! Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ! Το χειμώνα κάτι θα κάνω και στο θέατρο και στην τηλεόραση, είμαι σε συζητήσεις.