Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας έρχεται η είδηση πως οι διαγωνιζόμενοι του φετινού “Dancing With The Stars” έκλαιγαν στο Green Room. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια των backstage, Ντορέττα Παπαδημητρίου εξήγησε τι συνέβη, ενώ είπε ποιος  διαγωνιζόμενος της έκανε εντύπωση.

«Από τους συμμετέχοντες που έχουν αποχωρήσει θα ξεχωρίσω τον Λάκη Γαβαλά. Ήταν ένας και μοναδικός. Έδωσε το 100%», μας χάρισε υπέροχες χορογραφίες, εντυπωσιακές εμφανίσεις και το κυριότερο, έδειξε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις τη ζωή με αισιοδοξία. Νομίζω ότι άφησε τη σφραγίδα του» είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο περιοδικό “Tv Box”.

ntorettagreen

Kαι αποκάλυψε ένα παρασκήνιο που δεν έδειξαν οι κάμερες. «Το πόσο πολύ είχα συγκινηθεί με τη χορογραφία της Μαίρης Συνατσάκη, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για το «Stop bullying». Στο Green Room κλαίγαμε όλοι”, ανέφερε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Όσο για το τι την δυσκόλεψε περισσότερο στο Green Room, είπε: «Το μόνο αγχωτικό στον «ρόλο» μου στο «DWTS4» ήταν ότι δεν είχα ξανακάνει ανάλογη παρουσίαση, ένας κόσμος που τελικά με εντυπωσίασε πολύ. Πλέον απολαμβάνω τη στιγμή και, παράλληλα, εμψυχώνω τους συμμετέχοντες όταν επιστρέφουν από το stage. Γιατί γνωρίζω καλά πώς νιώθουν”.