Για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Άντα Λιβιτσάνου, εξηγώντας ετσι και το λόγο που για δύο Κυριακές δεν εμφανίστηκε στο σόου του ΑΝΤ1.

«Δόξα τω θεώ πήγαν όλα πολύ καλά. Καλυτερεύω μέρα με τη μέρα, πρέπει να ξεκουράζομαι αρκετά, και να μη μιλάω πολύ γιατί όλη η περιοχή είναι ερεθισμένη» είπε με απόλυτη ειλικρίνεια η ηθοποιός-τραγουδίστρια στο star.

Μάλιστα, την Κυριακή είναι έτοιμη να επιστρέψει και στο «Your face sounds familiar», ενώ την Πέμπτη θα βγάλει και τον επίδεσμο που «φυλά» το σημάδι στο λαιμό της από την εγχείρηση: «Παρασκευή το παράσημο θα είναι έξω. Το σημάδι θεωρώ ότι είναι ένδειξη έντονης και μάχιμης ζωής. Αυτό πιστεύω. Το δημοσιοποίησα γιατί αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται και να έχουμε απόλυτη γνώση όλοι. Πρέπει ο ένας άνθρωπος να προσέχει τον άλλον. Δική μου διάθεση ήταν να προσέχουμε όλοι, γιατί κι εγώ τελείως τυχαία το ανακάλυψα και ήθελα να το ανακαλύψουν και να το προλάβουν κι άλλοι!»

Παράλληλα, η ηθοποιός έστειλε και το θετικό της μήνυμα σε όλο τον κόσμο, λέγοντας: «Να τονίσω ότι είναι ιάσιμο να μη φοβάται ο κόσμος. Δεν είναι κάτι τρομερό! Να μην φοβάστε καθόλου για ο,τι είναι αντιμετωπίσιμο. Αλλά και αντιμετωπίσιμο να μην είναι, πάλι να μην φοβάστε, γιατί η επιστήμη είναι πολύ εξελιγμένη και όταν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και έχεις καλή ψυχολογία που είναι σημαντική, περνάνε όλα!»

Χαρακτηριστικό, είναι πως γνώριζε για τον καρκίνο στο θυρεοειδή από τότε που άρχισε το «Your face sounds familiar» αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα:

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό, και να το γνώριζαν δεν θα είχε διαφορά! Ήταν σοβαρό, ήταν σοκ, αλλά όταν σε ενημερώνει ο γιατρός και σου λέει ξέρεις κάτι θα είσαι μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, γίνεσαι καλά και το ξέρεις και είναι πολύ σημαντικό. Το παιχνίδι βοήθησε πολύ στο να μην το σκέφτομαι!»