Η Άση Μπήλιου είναι εκείνη, που εδώ και πολλά χρόνια, μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και μέσα από την εκπομπή «Star System»…

Και ενώ είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε κάθε μέρα, φέτος αποφάσισε να αραιώσει τις εμφανίσεις της στην Ελένη, προκαλώντας πολλά σχόλια. «Τι συμβαίνει μεταξύ τους» αναρωτιούνταν όσοι ασχολούνται με τα τηλεοπτικά.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η Άση Μπήλιου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ», δίνει την δική της απάντηση.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

Γιατί μείωσες φέτος τις εμφανίσεις σου στην εκπομπή της Ελένης;

Το είχαμε συζητήσει από την αρχή της σεζόν και οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί. Είχε να κάνει με δικά μου θέματα υγείας και δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Η Ελένη ήταν θετική στο να μειωθούν οι εμφανίσεις μου σε τρεις την εβδομάδα. Κάποια στιγμή είχα πάθει υπερκόπωση. Δεν πήγαινε άλλο. Έκανα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ήθελα να τελειώσω τις σπουδές μου και ταξίδευα συνεχώς τα Σαββατοκύριακα στο Λονδίνο.

Με τον ενθουσιασμό του Τοξότη νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Αλλά δεν είμαι πια 20 χρονών. Αυτό με ταλαιπώρησε πολύ.

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα υγείας;

Όχι ακόμη πλήρως, αλλά το παλεύω.