Η  Κλέλια Πανταζή  που βλέπουμε κάθε Κυριακή μέσα από το «Dancing with the stars» είναι μία σπουδαία αθλήτρια. Η ίδια μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” και για πρώτη φορά μιλάει για την απόφασή της να σταματήσει τη Ρυθμική.

Η Κλέλια Πανταζή που είναι Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής και έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, είπε σχετικά: «Το 2002 συμμετείχα στους Παγκόσμιους Αγώνες της Νέας Ορλεάνης και κέρδισα το πρώτο μου χρυσό μετάλλιο και δυο ακόμη χάλκινα, ενώ το 2003 είχα ξεκινήσει κανονικά την ολυμπιακή μου προετοιμασία και βρισκόμουν με την αδελφή μου Άννυ στην ομάδα της Εθνικής. Τον Μάρτιο του ίδιου έτους ξεκίνησαν κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι έχω ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου, ότι χρειαζόταν να κάνω χειρουργείο και πως η όλη αποκατάσταση θα έπαιρνε ένα εξάμηνο. Δεν προλάβαινα να επανέλθω στην ομάδα κι έπρεπε να πάρω τη δυσκολότερη απόφαση της μέχρι σήμερα ζωής μου. Ήταν σα να άφηνα την ίδια μου τη ζωή», εξήγησε η Κλέλια Πανταζή και συνέχισε: «Ένιωθα σαν να μου έριξαν μαχαιριά στην καρδιά. Το βράδυ που μου το ανακοίνωσε ο γιατρός πήγα στο στάδιο και έμεινα εκεί μέχρι που έσβησαν τα φώτα του γηπέδου. Έκλαιγα με λυγμούς. Ήρθαν και με έβγαλαν έξω οι φύλακες».

Τέλος, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε ότι πήγε σε ψυχολόγο προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς το αγαπημένο της άθλημα.