Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Δέσποινα Ολυμπίου έχει «κλειδώσει» για τον δεύτερο κύκλο του “Just the 2 of Us” ως δασκάλα φωνητικής, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του καναλιού και έμενε να οριστεί ένα ραντεβού για να συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες. Κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ.

Μόλις η τραγουδίστρια έμαθε πως το show θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια, προσπάθησε να επικοινωνήσει εκ νέου με τους υπεύθυνους του Mega, αλλά οι κλήσεις και τα μηνύματά της, έμειναν αναπάντητα.

H Δέσποινα Ολυμπίου «καρφώνει» την παρουσιάστρια και νυν σύντροφο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια: «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι με ήθελαν αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας, δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατώ το λόγο μου και λόγω συνέπειας πήρα τηλέφωνο την κ. Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου αναλόγως, αλλά δυστυχώς δεν έλαβα απάντηση» και προσθέτοντας: «Το να θέτει όρους κάποιος για μια επικείμενη συνεργασία θεωρώ ότι είναι θεμιτό και αναφαίρετο δικαίωμά του, μέσα όμως στo πλαίσιo των αρμοδιοτήτων του. Το να βγαίνει πάλι μια είδηση ότι έχω πρόβλημα με μια κοπέλα που δεν μου έχει κάνει κάτι και αποχωρώ, είναι ψέμα. Επειδή δηλαδή μια κοπέλα έχει δεσμό με έναν πρώην μου πρέπει ντε και καλά να έχω πρόβλημα μαζί της;».

Η εφημερίδα “Espresso” επικοινώνησε με την Έλενα Κατραβά, η οποία απάντησε λακωνικά «Η κυρία Ολυμπίου ήθελε να έρθει στο Just the 2 of Us, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ραντεβού μαζί της».