Στο κέντρο της Κηφισιάς μαζί με την 3χρονη κόρη τους Μαρία Ροζαρία βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο η 30χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος ιταλικής καταγωγής σύζυγός της, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. “Τα Σαββατοκύριακα, όταν έχουν και οι δύο ελεύθερο χρόνο, τα αφιερώνουν αποκλειστικά στην κόρη τους” εξηγεί στο ΟΚ! φίλη του ζευγαριού.

Την προηγούμενο εβδομάδα η Έλενα Ασημακοπούλου ολοκλήρωσε, ύστερα από ενάμιση μήνα, τα γυρίσματά της για την κωμική σειρά του Mega “Με τα παντελόνια κάτω”. Στο σίριαλ υποδύεται τη Νίκη, την πρώην αγαπημένη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, που επιστρέφει στην ιστορία.

“Η Έλενα που προλαβαίνει να ασχοληθεί και με τις υποχρεώσεις του καταστήματός της με γυναικεία υποδήματα στον Ωροπό, έχει εξολοκλήρου τις ευθύνες για το νοικοκυριό του σπιτιού τους. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Από τις σπεσιαλιτέ της είναι οι δύο ιταλικές συνταγές που της έχει μάθει η πεθερά της πάστα με σάλτσα κολοκύθας και μελιτζάνα παρμιτζάνο στον φούρνο. Αρέσουν πάρα πολύ και στη Μαρία Ροζάρια” καταλήγει η ίδια πηγή.

Δείτε φωτογραφίες

asimakopoulou1

asimakopoulou2