Η Έλενα Ασημακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για πρώτη φορά, για τον ρόλο που θα υποδυθεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Κλεμμένα Όνειρα».

Τη νέα σεζόν θα σε δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». Πώς προέκυψε η συνεργασία; «Μετά από τηλεφώνημα που μου έκανε η παραγωγή και με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι να συμμετέχω στη σειρά. Μου εξήγησαν τον ρόλο και μου άρεσε πολύ, γιατί είναι διαφορετικό από όσα έχω κάνει. Ήθελα πολύ να δουλέψω για τη συγκεκριμένη σειρά, την παραγωγή και το κανάλι», είπε στο «MYtv».

Ποιος είναι ο ρόλος που θα υποδυθείς; «Θα κάνω τη Νιόβη, η οποία είναι σύζυγος του Γιώργου (Μάξιμος Μουμούρης) που είναι καθηγητής στη σχολή. Πρόκειται για μία γυναίκα ελαφρώς καταπιεσμένη από τη σοβαρότητα του άντρα της, σε αντίθεση με εκείνη που είναι πολύ κοινωνική και εξωστρεφής σαν χαρακτήρας. Της αρέσει να συναναστρέφεται με κόσμο και είναι πολύ χαμογελαστή. Όλο αυτό την έχει καταπιέσει από το σύζυγο, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει κάτι για εκείνη και να ξεφύγει από το σπίτι και όσα την καταπιέζουν. Έτσι αναλαμβάνει το μπαρ της σχολής».

Έχεις εντοπίσει κοινά στοιχεία με τη Νιόβη; «Το μοναδικό κοινό στοιχείο που έχω με τον χαρακτήρα είναι ότι έχω πάντα θετική ενέργεια. Το ότι είμαι καταπιεσμένη από τον σύζυγο και όλα αυτά, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Σε φοβίζει η έκθεση του καθημερινού; «Να σου πω την αλήθεια, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Σαφώς, υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος  δουλειάς, αλλά θα ξεκινήσουμε νωρίς, ώστε μέχρι να ξεκινήσει η προβολή της σειράς, να έχουμε ένα back up επεισοδίων. Δεν το έχω κάνει ξανά, αλλά δεν με φοβίζει κιόλας. Πάντως, είναι κάτι που θέλω πολύ: Να επιστρέψω πιο ενεργά στην τηλεόραση και γενικά στην υποκριτική. Δεν σκέφτομαι τι με φοβίζει και τι όχι. Το μόνο που με νοιάζει μόνο είναι να τα προλαβαίνω όλα και να είμαι καλά με το παιδί μου και με την οικογένεια μου. Με αγχώνει ο χρόνος, γιατί το πρώτο δίμηνο θα είμαι μόνη μου, αφού ο σύζυγος μου πάει στην Ινδία για δουλειά, δεν θα έχω άνθρωπο να με βοηθήσει, οπότε θα πρέπει να την πηγαίνω σχολείο και τις ώρες του σχολείου εγώ να δουλεύω».