Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ μίλησε στο «ΕΓΩ! weekly» και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις «ενοχλητικές» θαυμάστριες, αλλά και πώς τις αντιμετωπίζει. Ο λόγος για τον Σταύρο Ζαλμά.

Έχουν υπάρξει ποτέ θαυμάστριες που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση; «Ναι, έχουν υπάρξει και τέτοια περιστατικά. Άνθρωποι που με έφεραν σε δύσκολη θέση στο δρόμο. Γυναίκες οι οποίες προσπάθησαν να μπουν στην προσωπική μου ζωή και στο σπίτι μου. Χτυπούσαν την πόρτα, τα κουδούνια, με περίμεναν τα ξημερώματα κάτω από το σπίτι μου. Το τηλέφωνο δεν ησύχαζε ποτέ. Όταν βγαίνεις τόσο πολύ μπροστά, είναι φυσικό να μαγνητίζεις και ανθρώπους που δεν είναι πολύ καλά ψυχικά. Γιατί σαφώς και υπάρχει πρόβλημα σε κάποιον που παρατάει όλα τα ενδιαφέροντά του και τρέχει πίσω από έναν ηθοποιό».

Ο Σταύρος Ζαλμάς

zalmas

Πως αντιδράει όταν καταρρέουν όλα γύρω του; Του έχει συμβεί; «Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος και δυνατός. Να μαζέψω τα κομμάτια μου, τις δυνάμεις μου, να τα βάλω δίπλα δίπλα και να στηριχτώ πάνω τους. Έχω “πέσει”, μου έχει συμβεί, αλλά έχω “ξανασηκωθεί”. Δεν γίνεται να μην “πέσεις” αν το παράθυρο της ζωής σου είναι ανοιχτό. Πρέπει να είσαι εξαιρετικά τυχερός για να μη σου συμβεί. Βέβαια, κάθε φορά που πέφτεις, σηκώνεσαι και πιο εύκολα, γίνεσαι και πιο δυνατός».