Η Έλλη Κοκκίνου σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογείται ότι στον γάμο της καλής της φίλης, Δέσποινας Καμπούρη, έβαλε τα κλάματα επειδή της ήρθε στο νου ο πατέρας της που έχει φύγει από την ζωή! Παράλληλα, μιλά για τις φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει, αλλά και απαντά σε όσους την χαρακτηρίζουν σνομπ.

«Δεν ζήλεψα γιατί έχω ζήσει αυτά τα συναισθήματα με τον δικό μου γάμο, δεν μου έχει λείψει και μου αρκεί… Αρχίσαμε όλοι να δακρύζουμε από τη στιγμή που έπαιξε ένα βίντεο από την ζωή των παιδιών και την κόρη τους, την Έλενα. Έκλαψα πάρα πολύ, ειδικά όταν η Δέσποινα χόρεψε με τον πατέρα της. Εγώ δεν είχα την τύχη να χορέψω με τον μπαμπά μου στον γάμου μου, επειδή είχε φύγει από την ζωή και αυτό με πονά πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα που το λέω νιώθω συγκίνηση», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Τονίζοντας ότι προτιμά να είναι ειλικρινής και αληθινή, παρά να τα έχει καλά με όλους, η Έλλη επισημαίνει ότι ο κόσμος που την συναντά στον δρόμο κάθε άλλο παρά σνομπ μπορεί να την χαρακτηρίσει. «Βέβαια, εξαρτάται και την στιγμή που θα με πετύχει αυτός που με πλησιάζει, γιατί όλοι έχουμε και τις “κλειστές” μας και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό και όχι παρεξηγήσιμο», συνεχίζει, ενώ, όταν την ρωτούν αν χαιρετά τους πάντες σε ένα χώρο με επώνυμους και δημοσιογράφους, αναφέρει «μπορεί να μου κάνει ζημιά, αλλά το θεωρώ ψεύτικο και δήθεν να χαιρετίσω ή να φιλήσω ανθρώπους που δεν θέλω».

Μάλιστα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θέλει να σκίσει τις φωτογραφίες από την εποχή που είχε παραπανίσια κιλά: «εκείνη την εποχή ήμουν στα χειρότερά μου! Μόλις είχα μάθει ότι έπασχα από θυρεοειδή και περπατούσα 4 ώρες την ημέρα, από τη Βάρκιζα στη Βούλα και ξανά επιστροφή, για να χάσω τα πρώτα κιλά»,η οποία κατάφερε και έχασε 22 ολόκληρα κιλά και είναι τώρα πιο fit από ποτέ!

«Δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση με το σώμα μου… Αγαπώ τον εαυτό μου όπως είναι με τις καμπύλες του, αλλά δεν πρόκειται να γίνω σαν τη Ζιζέλ! Αυτό το έχω αποδεχθεί… Μία γυναίκα όσο μεγαλώνει και όσο πιο απλή είναι στην εμφάνισή της, τόσο πιο όμορφη φαίνεται. Και στους άνδρες πλέον δεν αρέσουν οι γυναίκες με “βαρύ” μακιγιάζ και μονίμως περιποιημένα μαλλιά» και εξομολογείται πως ο σύντροφός της, Γιώργος Μπόγρης, την έχει βοηθήσει να ξεπεράσει όλες τις γυναικείες ανασφάλειες και, μάλιστα, με επιχειρήματα!