Είναι μια τρυφερή μαμά, για την οποία η απόλυτη προτεραιότητά της είναι ο γιος της, Αλέξανδρος. Η Έλλη Κοκκίνου έχει καταφέρει να ισορροπήσει επαγγελματική και προσωπική ζωή πολύ καλά, γι’ αυτό και δίνει όλη της την ενέργεια στο γιο της.
Ως τρυφερή και προστατευτική μητέρα προσέχει πάντα να ικανοποιεί τις επιθυμίες του, χωρίς όμως να τον κακομαθαίνει. Μάλιστα, με πολλή διάθεση, κέφι και την προσωπική της πινελιά διοργάνωσε πάρτι στον μικρό Αλέξανδρο Βασιλειάδη με αφορμή τα 6α γενέθλιά του.
Προσκεκλημένοι ήταν όλοι του οι φίλοι, οι οποίοι έπαιξαν και διασκέδασαν με τον μικρό εορτάζοντα. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός “κλίκαρε” την Έλλη Κοκκίνου σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ να κάνει τον απαραίτητο οικειακό εφοδιασμό τροφίμων. Άλλωστε η όμορφη τραγουδίστρια είναι fan της υγιεινής και της σωστής διατροφής και πάντα θέλει να επιλέγει μόνη της τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ πολλά από τα προϊόντα είναι βιολογικής προέλευσης.
Την ίδια στιγμή, η Έλλη δίνει ιδιαίτερο βάρος στη γυμναστική και σ’αυτό τη βοηθούν τα μαθήματα yoga και pilates με τη Νίκη Πετρουλάκη.
Δείτε φωτογραφίες


