​Για πρώτη φορά η Έμη Λιβανίου μιλά για τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, για τον κύκλο που έκλεισε και για τα παιδιά της.

Τα τελευταία τρία χρόνια η ζωή της έχει αλλάξει. Μετά τον χωρισμό επέλεξε να απέχει από κοσμικότητες και εστίασε στη σχέση της με τα παιδιά της.

«Ένας χωρισμός είναι πολύ επώδυνος. Όταν υπάρχουν παιδιά. Όμως, είναι ένας κύκλος που κλείνει και κάποια στιγμή ανοίγει ένας καινούργιος. Εξάλλου, έχει υποχρέωση όταν έχεις αναλάβει τη φροντίδα δυο παιδιών να είσαι καλά, δυνατός και αισιόδοξος και, ναι, να κάνεις πάλι όνειρα!», λέει η δημοσιογράφος.

Μίλησε ακόμα για τη ζωή της σήμερα: «Η ζωή μετά τον χωρισμό είναι σίγουρα πιο δύσκολη και με πολλές ευθύνες. Έχω αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών μου. Είμαι περήφανη που τα καταφέρνω. Με τα παιδιά μου είμαστε μια δυνατή ομάδα. Ξέρουν ότι ζω και αναπνέω γι’ αυτά», λέει η ίδια.

Όσο για το αν φαντάζεται τη ζωή της σε μια νέα σχέση; «Έχω χωρίσει αρκετά χρόνια, άσχετα από το γεγονός ότι ουσιαστικά τώρα μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Ο έρωτας είναι σημαντικό κομμάτι και κινητήριος δύναμη στη ζωή μας. Ο έρωτας, όταν εμπεριέχει σεβασμό και αγάπη, τότε γίνεται σχέση ζωής και αυτό είναι που θέλω στη ζωή μου.»