Έναν παραμυθένιο γάμο θέλει η Έλενα Παπαρίζου και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να πραγματοποιήσει το όνειρό της! Η Έλενα Παπαρίζου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και ανυπομονεί να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της με το σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη.

Αμέσως μετά τη δοκιμασία της Eurovision, το ζευγάρι θα μετράει αντίστροφα για το γάμο του. Αν και η τραγουδίστρια αρχικά επιθυμούσε το μυστήριο να γίνει στο χωριό από το οποίο κατάγεται, την Οξιά Καρδίτσας, τελικά θα πραγματοποιηθεί στην γενέτειρα του Ανδρέα, την Αίγινα.

Η Έλενα ποτέ δεν θα ξεχάσει τον Ανδρέα να γονατίζει με μάτια βουρκωμένα και να της ζητά να τον παντρευτεί. Στην εκκλησία ονειρεύεται να την πάει μια άμαξα με άσπρα άλογα και ο αδελφός της Ντίνος να είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον καλό της, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Yes”.

Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει ήδη δει κάποια σχέδια νυφικών, έχοντας αδυναμία στα πιο vintage, που το πάνω μέρος είναι καλυμμένο με δαντέλα. Οπωσδήποτε μπροστά θα έχει πέπλο από τούλι καθώς «θέλω να νιώσω βασίλισσα τη στιγμή που θα το σηκώσω και θα φιλήσω τον αγαπημένο μου».

Το μόνο που δημιουργεί έναν μικρό «πονοκέφαλο» στο ζευγάρι είναι το θέμα της ημερομηνίας, μιας που προσπαθούν να είναι βολική τόσο για τον αδελφό του Ανδρέα που ζει στη Βραζιλία, όσο και για την οικογένεια της τραγουδίστριας που βρίσκεται στη Σουηδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού,  ο γάμος αναμένεται να γίνει ή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ή μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβρη.