Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας, 1 Ιουλίου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε απευθείας σύνδεση από το Λος Άντζελες . Ο Έλληνας ηθοποιός που τα 4 τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Αμερική εξήγησε τους λόγους που μετακόμισε στην άλλη ήπειρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είπα ότι θέλω να πάω να δω κάτι διαφορετικό. Να δω πώς δουλεύουν οι συνάδελφοί μου στην Αμερική. Έχω μια τρέλα με τη δουλειά μου».

Όσο για τις αμοιβές των ηθοποιών εκεί,  είπε: «Στις αμοιβές δεν υπάρχει καμιά αναλογία με την Ελλάδα. Ένας ηθοποιός ο οποίος δουλεύει κάποια χρόνια στο Χόλιγουντ και είναι άγνωστος ηθοποιός, μπορεί να βγάζει μισό με ένα εκατομμύριο δολάρια τη χρονιά».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε επίσης και για τους υπόλοιπους Έλληνες ηθοποιούς που κυνηγούν την τύχη τους στην Αμερική: «Μιλάω με τους υπόλοιπους Έλληνες ηθοποιούς που είναι εδώ. Τα λέμε, βρισκόμαστε, πίνουμε κανα καφέ», ενώ συγκεκριμένα για τον Αλέξη Γεωργούλη που βρίσκεται επίσης στο Λος Άντζελες είπε: «Ο Αλέξης έχει κάνει μια σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι, αν πετύχεις κάπου μία φορά, μπορείς να το επαναλάβεις. Έχει κάνει και ταινία με τη Νία Βαρντάλος. Οπότε…».

Τέλος ο ηθοποιός αποκάλυψε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια ταινία : «Δεν είναι ότι έχω κλείσει την πόρτα στην Ελλάδα, απλά πρέπει να είναι κάτι πολύ σύντομο. Αν είναι ένας ρόλος και ένα σενάριο που με ενδιαφέρει, βεβαίως θα έρθω στην Ελλάδα».