Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  περιοδικου YOU η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο έκαναν την περασμένη εβδομάδα ένα ταξίδι κυριολεκτικά αστραπή στο πανέμορφο χωριό της Αράχωβας! Δίχως τα παιδιά, η Ελένη μαζί με τον Μάκη, και κάτω από άκρα μυστικότητα, βρέθηκαν στις πλαγιές του Παρνασσού, και πιο συγκεκριμένα στην Αράχωβα αλλά και στο γειτονικό Λιβάδι, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο ενοικίασης ενός πολυτελέστατου σαλέ για τη σεζόν του χειμώνα 2013-2014.

Είναι γνωστό ότι η Ελένη λατρεύει την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού και ιδιαιτέρως την Αράχωβα και ας μην κάνει η ίδια σκι. Αντίθετα ο Μάκης Παντζόπουλος είναι φανατικός του αθλήματος και από πέρυσι έχει μυήσει σε αυτό και τα τρία παιδιά της Ελένης. Η οικογένεια, λοιπόν, αποφάσισε να προχωρήσει στη διερεύνηση για την ενοικίαση ενός σαλέ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, στο ενδιάμεσο της απόστασης από το Χιονοδρομικό προς το χωριό της Αράχωβας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι κτηματομεσίτες έδειξαν πολλά όμορφα σπίτια και σαλέ στην Ελένη και στον Ματέο, η ίδια όμως επιφυλάχθηκε για να απαντήσει.

Αγορά σαλέ στην Αράχωβα!

Το YOU επικοινώνησε και με τους τρεις μεγάλους κτηματομεσίτες που δραστηριοποιούνται στην Αράχωβα και κανένας δεν μας αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει επικοινωνήσει μαζί τους για την αγορά σαλέ. Μια κυρία που διατηρεί πάνω από 20 χρόνια κτηματομεσιτικές υπηρεσίες στην περιοχή -και όχι μόνο- μας επιβεβαίωσε ότι η Ελένη Μενεγάκη ενδιαφέρεται για ενοικίαση ανεξάρτητης κατοικίας στον Παρνασσό με άμεση και εύκολη πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Χιονοδρομικό κέντρο.

Η συγκεκριμένη εκμυστηρεύτηκε πως η παρουσιάστρια ψάχνει ακόμα και να νοικιάσει κατοικία με την εβδομάδα, προκειμένου να αποφασίσει τι την συμφέρει καλύτερα, χωρίς να δεσμεύει ποσά για τις οικογενειακές της διακοπές. «Όχι μόνο η κυρία Μενεγάκη αλλά και άλλοι επώνυμοι έχουν αρχίσει να διερευνούν τη δυνατότητα ενοικίασης πολυτελέστατων σαλέ με το μήνα, με την εβδομάδα ή ακόμα και με τη σεζόν. Προτιμούν τις ανέσεις μιας μονοκατοικίας με παροχές ξενοδοχείου και όχι ένα ξενοδοχείο που δεν εξασφαλίζει ιδιωτικότητα, απομόνωση και ησυχία για τέτοιου είδους προσωπικότητες», μας είπε η γνωστή κτηματομεσίτρια της Αράχωβας επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μεριάς της Ελένης Μενεγάκη όχι για αγορά αλλά για μακροχρόνια μίσθωση.

menegaki1