Πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα” που έγινε χθες στο θέατρο Λαμπέτη. Ο φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και “κατέγραψε” όλα όσα συνέβησαν.

Φυσικά από την πρεμιέρα του αγαπημένου της, Μάνου Ιωάννου, -που είναι και ένας εκ των πρωταγωνιστών- δεν θα μπορούσε να λείψει η Ναταλία Γερμανού, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσοι ήταν εκεί με την κομψή εμφάνισή της.

Εκεί όμως, ήταν και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος καθόταν λίγες σειρές πίσω από τη Ναταλία. Αν και κάποιοι βιάστηκαν να γράψουν πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν αντάλλαξαν ούτε γεια, οι ίδιοι μέσω Twitter αρνούνται πως συνέβη κάτι τέτοιο. Ο διάλογος τους χαρακτηριστικός. Η Ναταλία Γερμανού έγραψε: “Μιλούσαμε δέκα λεπτά μπροστά σε όλο το θέατρο“!  Και ο  Ηλίας Βρεττός συμπλήρωσε, εννοώντας για αυτό που γράφτηκε:  “Είναι απλά αστείο“!

 

vretosgerman

 

Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν και να μη μιλήσουν, ιδιαίτερα σε δημόσιο χώρο, αφού δεν έχουν κανέναν λόγο να προκαλούν.