Έξαλλος είναι ο Kanye West με το βίντεο που τον δείχνει να γονατίζει και να κάνει πρόταση γάμου στη Kim Kardashian Μάλιστα, ο διάσημος ράπερ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να μηνύσει τον συνιδρυτή του You Tube, Τσαντ Χάρλεϊ, καθώς το βίντεο ανεβηκε στην νέα πλατφόρμα MixBit, που ανήκει σε εκείνον.

To βίντεο έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια views και δείχνει κάποια μακρινά και θολά πλάνα της εντυπωσιακής πρότασης γάμου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο AT&T Park (γήπεδο του μπέιζμπολ) στο Σαν Φρανσίσκο, παρουσία καλών φίλων του ζευγαριού και των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Valleywag, το διάσημο ζευγάρι έγινε έξαλλο από το γεγονός ότι κάποιος -πιθανότατα κάποιος από τους καλεσμένους- εκμεταλλεύτηκε την προσωπική τους αυτή στιγμή, βιντεοσκόποντάς την και διαρρέοντάς την μάλιστα στο διαδίκτυο.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι το ευχάριστο γεγονός καταγραφόταν από τις κάμερες του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η οικογένεια της  Kim Kardashian, με τίτλο «Keeping up with the Kardashians» και φυσικά οι παραγωγή του ήθελαν να προβάλουν το υλικό σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.