Ένας έμπορος ναρκωτικών, μια στρίπερ, μια πιτσιρίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της και ένας παρθένος προσπαθούν να περάσουν Μαριχουάνα στο Μεξικό. Προσθέτουμε και ένα τροχόσπιτο, έναν αγριεμένο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, μια εκδικητική ταραντούλα, μια «πορνογραφική» παρτίδα Pictionary και ένα αυθόρμητο καραόκε και σας παρουσιάζουμε τους Μίλερ… για όποιον σας ρωτήσει.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την περιμένουν πως και πως – κάτι μας λέει όμως, ότι αυτή η αναμονή είναι περισσότερο για… το στριπτιζ της Άνιστον, παρά για το έργο. Όπως και να έχουν τα πράγματα, εμείς σας δίνουμε μια μικρή γεύση μέσα από φωτογραφικό υλικό, το trailer της ταινίας, αλλά και μέσα από ξεκαρδιστικά trivia που αφορούν τη δημιουργία της συγκεκριμένης ταινίας.

μιλ2

Πρωταγωνιστούν: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ (Ρόουζ Ο’ Ράιλι), ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΟΥΝΤΕΪΚΙΣ (Ντέιβιντ Κλαρκ), ΓΟΥΪΛ ΠΟΥΛΤΕΡ (Κένι Ρόσμορ), ΕΜΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ (Κέισι Μάθις), ΕΝΤ ΧΕΛΜΣ (Μπραντ Γκάρντλινγκερ), ΝΙΚ ΟΦΕΡΜΑΝ (Ντον Φιτζέραλντ), ΚΑΘΡΙΝ ΧΕΙΝ (Ίντι Φιτζέραλντ), ΜΟΛΙ ΚΟΥΪΝ (Μελίσα Φιτζέραλντ).

Σκηνοθεσία: ΡΟΣΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΘΕΡΜΠΕΡ

Δες το τρέιλερ της ταινίας