Το απόγευμα λίγο μετά τις επτά έφθασε στην Ελλάδα η Lady Gaga  η οποία θα πραγματοποιήσει το φαντασμαγορικό της σόου,  στο Ολυμπιακό στάδιο την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Εκατοντάδες θαυμαστές υποδέχτηκαν τη διάσημη εκκεντρική Αμερικανή τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στις 19:15 το απόγευμα, (αν και η άφιξή της ήταν προγραμματισμένη να γίνει μισή ώρα νωρίτερα).

Από το αεροδρόμιο η ντίβα της ποπ πήγε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο οποίο θα παραμείνει . Να σημειώσουμε την ίδια ώρα επικρατεί πανικός με τους ιθύνοντες του ξενοδοχείου, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την υποδοχή της ντίβας της ποπ.

Η συναυλία είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας, «Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball», που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάι, πήγε στο Τελ Αβίβ στις 13/9, και θα συνεχιστεί στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, στο Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πόλης.

H τραγουδίστρια μάλιστα λίγο πριν φύγει από την Κωνσταντινούπολη ανέβασε μία φωτογραφία της στο instagram σχολιάζοντας ότι νιώθει σαν σουλτάνα.

lady gaga1