Ο Paul Stuart είναι ο φωτογράφος των «Sunday Times», ο οποίος παρουσίασε τον «γέρο» Σίλβιο Μπερλουσκόνι, χωρίς μακιγιάζ και photoshop! αυτή κι αν είναι αποκαλυπτική φωτογράφηση.

Η πραγματική εικόνα του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πολιτικού, έχουν γίνει πρώτο θέμα στη χώρα του, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου. «Είμαι μεγαλύτερος και πιο αληθινός και δεν φοβάμαι να δείξω τον εαυτό μου έτσι όπως είναι» λέει ο Καβαλιέρε στους “Sunday Times”, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την «εκπαραθύρωσή» του.

Ο φωτογράφος που τράβηξε τις εικόνες με το «πραγματικό πρόσωπο» εξήγησε στην εφημερίδα «La Repubblica» τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης: «Δεν του ζήτησα να κάνει μακιγιάζ πριν τη φωτογράφιση και ούτε τον είδα να μακιγιάρεται». Μάλιστα, εξήγησε πως είναι ειδικευμένος σε πορτραίτα και πιστεύει, όπως περιγράφει, ότι: «Αυτό που παρουσίασα στον κόσμο είναι ο Μπερλουσκόνι όπως τον είδα και όπως ο ίδιος ήθελε να εμφανιστεί στην κοινή γνώμη».

Είναι γνωστό πως ο 78χρονος πλέον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενδιαφέρεται για την εικόνα του και έχει καταφύγει σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο- βλεφαροπλαστική και εμφύτευση μαλλιών- για να παρουσιάζεται πιο νέοτερος και ωραιότερος.

 

Δείτε τις  φωτογραφίες από τους «Sunday Times»

articleGal_6148_7361.w_hr

articleGal_6148_7363.w_hr

articleGal_6148_7362.w_hr