O Τάκης Ζαχαράτος σε πρόσφατη συνέντευξή του “άνοιξε” την καρδιά του και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή του. Παραδέχτηκε μάλιστα, πως έχει «πέσει» στα πατώματα για έναν έρωτα και πως έχει πληγώσει αλλά κι έχει πληγωθεί!
«Μόνο έχω κλάψει για έναν έρωτα. Έχω πέσει στα πατώματα. Ίσως για αυτό δεν θέλω να ξαναμπώ σε τέτοιες διαδικασίες. Δεν μου αρέσει η υπερβολή γενικότερα», είπε στο περιοδικό “ΕΓΩ” και συμπλήρωσε: «Έχω πληγωθεί περισσότερο από όσο έχω πληγώσει».
Όσο για το αν πιστεύει στα παραμύθια; «Πολύ αλλά ξέρω ότι είναι παραμύθια. Ξέρω ότι υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Φοβάμαι τη φθορά. Πιστεύω πολύ στις φιλίες και στις ωραίες συνεργασίες. Η δουλειά μου, μου δίνει την δυνατότητα να μην βαριέμαι ποτέ. Αυτός είναι ο μεγάλος μου έρωτας και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.
