Ο ταλαντούχος τραγουδιστής που σε πέντε μήνες από τώρα παίρνει απολυτήριο από το στρατό, μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τη σχέση που είχε με μεγαλύτερη γυναίκα.

Ο λόγος για τον γοητευτικό τραγουδιστή, Δήμο Αναστασιάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τα όνειρα του, αποκάλυψε: «Ένα πράγμα που φοβάμαι, είναι μην φτάσω 50 χρονών και είμαι μόνος. Μου αρέσει η οικογένεια και θα ήθελα να έρθει σε μια ηλικία που θα είμαι έτοιμος». Όσο για το πως θέλει την ιδανική γυναίκα; «Να είναι αυτό που δεν είμαι εγώ. Να έχει υπομονή και να είναι γλυκιά».

Μάλιστα, στις προσωπικές του στιγμές ο τραγουδιστής παραδέχεται πως είναι απότομος: «Καμιά φορά βγαίνει ένας αυθορμητισμός, που παρεξηγείται από τον άλλον. Είμαι αφοπλιστικά ειλικρινής».

Τέλος, ο Δήμος αποκάλυψε πως για εκείνον η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση δεν παίζει ρόλο και πως έχει κάνει σχέση με γυναίκα πολύ μεγαλύτερη του: «Η διαφορά ηλικίας δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω κάτι εκτός κι αν υπάρχει μια τραγική διαφορά. Όσο τα σώματα και το μυαλό ενώνονται, η ηλικία δεν παίζει ρόλο.Έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα. Εγώ ήμουν 20 κι εκείνη 40. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, και όταν μου προέκυψε δεν την είχα για βιτρίνα».

dimos_anastasiadis40ara