Ερωτευμένη, ευτυχισμένη και σίγουρη δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου, που μιλάει για τη σχέση της με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τονίζοντας: «Δένομαι πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, είμαι πολύ δοτική».

«Σε μια περίοδο που ήμουν καλά, ήθελα να σταματήσει η παραφιλολογία για διάφορα θέματα και είπα πως είμαι ερωτευμένη. Δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ δημόσια με τον άνθρωπό μου, αλλά δεν θα πω τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο» λέει η Κατερίνα στο People, για την οποία αρκετές φορές έχει συζητηθεί ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική της ζωή σε σχέση με τη δημοσιότητα.

Αν αναρωτιέστε σε ποια φάση βρίσκεται και τι συναισθήματα της δημιουργεί η κατάσταση που ζει;  Η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να αποκτήσει οικογένεια και παιδί;  «Τώρα τελευταία και όσο μεγαλώνω και πλησιάζω τα 30, θέλω να κάνω ένα παιδί. Αρκεί να είμαι έτοιμη. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμη. Θέλω να είμαι σίγουρη πάνω από όλα για τον εαυτό μου, τη σχέση μου και να ξέρω πως είμαι σε φάση να δώσω τα πάντα στο παιδί».