Το τελευταίο “αντίο” στον Αντώνη Βαρδή είπαν το πρωί της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Παιανίας συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του. Συντετριμμένα ήταν τα δύο του παιδιά, Γιάννης και Καλλιστώ, καθώς και η τελευταία του σύντροφός, Φιλοθέη.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε στο Κοιμητήριο και απαθανάτισε όλους τους επώνυμους που ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη μεταξύ αυτών: Ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Αντώνης Ρέμος,  o Νίνο, ο Νίκος Βέρτης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Ευρυδίκη, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγό του, ο Αντώνης Γούναρης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Δουλάμης, η Ελένη Δήμου, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Κωνσταντίνα, ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Δόξας, ο Γιώργος Λεβέντης , ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Γιώργος Γιαννιάς.

Εκεί ήταν και η δεύτερη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, Χριστίνα Μαραγκόζη, της οποίας της είχε απαγορευτεί η είσοδος από την κόρη του καλλιτέχνη. 

Δείτε φωτογραφίες:

[doptg id=”1704″]