Οι τέσσερις κόρες τους, η 8χρονη Άννα Μαρία, οι 6χρονες δίδυμες Δωροθέα και Μίλα και η 3,5 ετών Ηλιάνα, έχουν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του 42χρονου πρώην ποδοσφαιριστή και της συνομήλικης συζύγου του, γυμνάστριας – επιχειρηματία.

Μάλιστα καθημερινά η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς φροντίζουν να μοιράζονται τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Πριν από λίγες ημέρες ο πολύτεκνος πατέρας έχοντας δίπλα του τη μικρότερη κόρη τους βρέθηκε στη Γλυφάδα για τις αγορές της εβδομάδας. “Αρχικά επισκέφθηκε το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους και στη συνέχεια τη διπλανή κάβα. Τελειώνοντας, περίμενε το σχολικό λεωφορείο για να παραλάβει τις κόρες του και να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι” περιγράφει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!

Δύο ημέρες αργότερα τις κόρες τους φρόντισε να παραλάβει η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία τις περίμενε με το αυτοκίνητο της οικογένειας. “Πλέον δεν παραδίδω τόσο πολλά μαθήματα γυμναστικής. Δεν προλαβαίνω με τα τέσσερα παιδιά και πρέπει απαραίτητα στις 3.45 να βρίσκομαι στο σπίτι, γιατί τα παιδιά έχουν διαβάσματα” επισήμανε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Πρωινό” η Ελένη Πετρουλάκη.

Το ζευγάρι περιμένοντας τα παιδιά από το σχολείο

[doptg id=”1456″]