Αγνώριστη επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα η Μελίνα Κανά, μετά από το χειρουργείο που έκανε στην καρδιά και τον αυχένα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και συγκλόνισε!

«Έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη», εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Lifo», προσθέτοντας ότι από μικρή έχει πίστη στην Παναγία.

9279_KANA_TSALIGOPOYLOY_30012014

Περιγράφοντας τις ώρες στο χειρουργείο, η Μελίνα Κανά είπε: «Στο έμφραγμα, μετά το μπαλονάκι, από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα. Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου, ζαλισμένη, εξαντλημένη κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί “σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο”. Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω ”Παναγία μου, Παναγίτσα μου, βοήθησε με” και ότι προσευχές μου έρχονταν, ”Χριστός ανέστη εκ νεκρών” ξέρω γω. Κι ο γιατρός να λέει ”τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό”, διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!”».

9331_TSALIGOPOYLOY_KANA_30012014

Πλέον, η τραγουδίστρια επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με εμφανείς αλλαγές στο παρουσιαστικό της. Το govastileto.gr βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πρεμιέρα της με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο κόσμος τις χειροκρότησε θερμά.