Φαίνεται ότι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα μοναδικά που μπορούν να εξασφαλίσουν την ηρεμία στο The Voice. Γιατί το λέμε αυτό; Μόλις ξεκίνησαν τα πρώτα παρατράγουδα και δεν είναι καθόλου απλά…

Το τελευταίο και πολύ σημαντικό που προέκυψε είναι η αγωγή που κατέθεσε η παραγωγή του παιχνιδιού εναντίον Ελληνίδας παίκτριας του παιχνιδιού!

Τι συνέβη; Οι Ολλανδοί και Αμερικάνοι παραγωγοί του The Voice κατέθεσαν αγωγή εναντίον της 29χρονης Σταματίνας Καντά, επειδή όπως υποστηρίζουν αθέτησε όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει με το οποίο δεσμευόταν σε κάποια θέματα.

Όπως αναφέρει το secret, η αγωγή από την ξένη παραγωγή –την οποία πρέπει να υπακούσουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 που φιλοξενεί το σόου- διώκουν νομικά την παίκτρια επειδή, όπως αναφέρεται στην αγωγή «αθέτησε τον όρο του συμβολαίου με την παραγωγή, σύμφωνα με τον οποίο μέχρι την οριστική λήξη της μετάδοσης του show απαγορεύεται η εμφάνιση ή η συνέντευξη των συμμετεχόντων σε οποιοδήποτε ραδιοτηλεοπτικό ή έντυπο μέσο ή ακόμα και στο Ίντερνετ, εκτός του ομίλου ANT1».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σταματίνα όχι μόνο μίλησε για το παιχνίδι σε άλλο κανάλι ,αλλά επιπλέον «ανέφερε και λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ανάμεσα σε άλλα πενήντα, σε λίστα που της δόθηκε περίπου μια βδομάδα πριν τα γυρίσματα». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγωγή: «επλήγη το κύρος αλλά και η αξιοπιστία του show, ενώ αποκαλύφθηκαν και δεδομένα που αφορούν την επιλογή των συμμετεχόντων».

Την υπόθεση διαχειρίζεται η νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1 ο οποίος ακόμα δεν έχει πάρει επίσημη θέση στο θέμα.