Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” κατέθεσε αγωγή εναντίον του Παντελή Παντελίδη και του ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ, για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας!

agogi1

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουκίδης, κατηγορεί τον τραγουδιστή πως στο τραγούδι του «Τέτοια Αγάπη δεν Αξίζω», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο «Ουράνιο Τόξο που του λείπανε δυο χρώματα». Ο μουσικοσυνθέτης ισχυρίζεται πως ο Παντελής έχει αντιγράψει τη μουσική γέφυρα του τραγουδιού «Χωρίς Φτερά», το οποίο είχε ο ίδιος γράψει το 1999 για την Κωνσταντίνα.

Αυτό που υποστηρίζει ο μουσικοσυνθέτης, είναι ότι αν κανείς συγκρίνει τα δυο κομμάτια, εύκολα θα διαπιστώσει πως ο Παντελής Παντελίδης έχει αντιγράψει μεγάλο μέρος του τραγουδιού «Χωρίς Φτερά», ώστε να συνθέσει το νέο του κομμάτι, «Τέτοια Αγάπη δεν Αξίζω».

agogi2

Γι΄αυτό, και με την αγωγή που κατέθεσε ο Μουκίδης εναντίον του τραγουδιστή, ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ, ως χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης.

Αυτό σημαίνει, πως ο Παντελής Παντελίδης θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αν και μέχρι στιγμής, η δισκογραφική του εταιρία δεν έχει πάρει θέση επίσημα για το ζήτημα.

 

Κωνσταντίνα – Χωρίς Φτερά

Παντελής Παντελίδης – Τέτοια αγάπη δεν αξίζω