“Η κόρη μας μοιάζει και στους δυο μας” συνηθίζουν να λένε στους φίλους τους ο 31χρονος γκολκίπερ του Απόλλωνα Σμύρνης και η 28χρονη δικηγόρος σύζυγός του για το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους, την 3μηνών Ίριδα, όπως αποφάσισαν να τη βαφτίσουν.

“Είναι ένα όνομα που αρέσει πολύ στη Χρυσαυγή. Επιπλέον, επειδή την 1η Οκτωβρίου, όταν γεννήθηκε η μικρή, είχε εμφανιστεί και το πρώτο ουράνιο τόξο του φθινοπώρου, η Χρυσαυγή κατέληξε ότι το “Ίρις” είναι εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στην κόρη τους” περιγράφει στο ΟΚ! πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, οι οποίοι είναι επίσης γονείς του 17 μηνών Μάξιμου, σχεδιάζουν να βαφτίσουν την κόρη τους την Άνοιξη. “Ο Μάξιμος είναι πολύ γλυκό παιδί, τα πηγαίνει καλά με την αδελφή του και δεν ζηλεύει καθόλου” εξηγεί στο περιοδικό η ίδια πηγή.

Οι ευτυχισμένοι γονείς πέρασαν τις γιορτές οικογενειακά στην Αθήνα και όπως περιγράφει άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον, “λόγω των δύο παιδιών οι έξοδοί τους περιορίστηκαν στα εμπορικά κέντρα. Όμως το σπίτι τους ήταν ανοιχτό για όλους τους φίλους τους και δέχονταν επισκέψεις σε καθημερινή βάση. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς έκαναν στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια με καλεσμένους λίγους συγγενείς τους”.

Δείτε την ευτυχισμένη οικογένεια να κάνει βόλτα σε εμπορικό κέντρο

[doptg id=”1247″]