Είναι εντυπωσιακή, αυθόρμητη και ειλικρινής, ξέρει όμως τον κατάλληλο τρόπο να δίνει…. διαταγές για διασκέδαση και να κερδίζει τα views!

Μοιράζεστε τη σκηνή παρέα με τον Βασίλη Καρρά και τον Στέλιο Ρόκκο.

Πρώτα από όλα χαίρομαι πολύ γιατί η Θεσσαλονίκη είναι μέσα στην καρδιά μου! Τα συναισθήματα, ειδικά όταν βρίσκομαι πάνω στη σκηνή, είναι μοναδικά και οφείλονται αποκλειστικά και μονό στην ενεργεία που μόνο οι άνθρωποι της Βόρειας Ελλάδας γνωρίζουν να μοιράζονται. Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Καρρά και τον Στέλιο Ρόκκο είναι εξαιρετική και την απολαμβάνω.

Το τραγούδι σας «Διαταγές» ξεπέρασε τα 3.000.000 views στο youtube και σκαρφάλωσε σε υψηλές θέσεις στο airplay chart. Το περιμένατε;

Από την αρχή είχα νιώσει ότι οι «Διαταγές» θα μιλούσαν στον κόσμο, αλλά δεν μπορούσα να γνωρίζω τη διάστασή τους. Η χαρά μου, όπως καταλαβαίνετε, είναι απερίγραπτη.

Έπειτα ήρθε η συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η συνεργασία μας προέκυψε μέσω της εταιρίας μου. Τον Γιώργο Θεοφάνους τον θαυμάζω από το ξεκίνημα της καριέρας του. Είναι από τους αγαπημένους μου σύνθετες και τον ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκε ένα δημιούργημά του. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και το «Πόσο να πέσω πιο χαμηλά» αγαπήθηκε πολύ, ιδιαίτερα από τις γυναίκες, και αυτό με έκανε πολύ χαρούμενη για ακόμα μία φορά.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το τραγούδι;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδώ. Συνειδητά η απόφαση ήρθε στα 16 μου που ξεκίνησα να κάνω δειλά δειλά τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της μουσικής σκηνής, τόνισε η Αμαρυλλίς στο 7ΜέρεςTv.

Πόσο δύσκολο είναι για μια νέα τραγουδίστρια να πετύχει;

Δυσκολίες υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα. Σημασία έχει να υπηρετείς αυτό που αγαπάς και όλα αντιμετωπίζονται και ξεπερνιούνται. Έχω καταλάβει ότι σίγουρα θέλει πιστή, πολλή δουλειά, συνέπεια και λίγη τύχη για να πετύχεις τους στόχους σου!