Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μελέτησέ το”. μίλησε ο Χρήστος Χολίδης, δίνοντας τη δική του απάντηση σχετικά με τον χωρισμό τους και το ποιος έφταιγε από τους δυο για αυτόν.

 

“Ο άντρας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη και το βάρος σε ένα χωρισμό, είτε έχει δίκιο είτε έχει άδικο. Άλλωστε είμαι βαρύς και μπορώ να αναλάβω το βάρος” είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση σχετικά με τα σχόλια που έχουν γίνει για το ότι εκείνος έφταιγε για το τέλος της σχέσης με την Δούκισσα: “Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια, ούτε ακούω τι λένε”.

Όσο για το αν οι γυναίκες τον φλερτάρουν περισσότερο τώρα που ξέρουν ότι είναι μόνος του; “Δεν έχω αντιληφθεί να έχει αλλάξει κάτι. Οι περισσότερες όταν μπαίνουν στο καμαρίνι μου, μου λένε πρώτα για το ύψος, για το πόσο ψηλός είμαι”!

Ο Χρήστος Χολίδης δεν παρέλειψε να στείλει την ευχή του στην πρώην αγαπημένη του που φέτος κάνει ένα μεγάλο βήμα, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Dancin with the stars 4, μετά την αποχώρηση της Ζέτα Μακρυπούλια: “Της εύχομαι να τα πάει τέλεια γιατί της αξίζει”.