Το ενδιαφέρον της κορυφαίας παρουσιάστριας του πλανήτη, Ellen DeGeneris προσέλκυσε η καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» που προβάλλεται μέσα από τον Ant1, όπως πρώτο το govastileto.gr έγραψε. Η διάσημη παρουσιάστρια αφιέρωσε ένα μέρος της τηλεοπτικής της εκπομπής στο ελληνικό σίριαλ κι αυτό χάρη σε μια φωτογραφία της που χρησιμοποιήθηκε σε ένα από τα επεισόδια, κάτι που η ίδια έμαθε από το e-mail μια τηλεθεάτριάς της, της Μαρίας από τη Φλόριδα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που πρόβαλε η Ellen στην εκπομπή της, ο τηλεοπτικός Διαμαντής κοιτάζει μια φωτογραφία της πρώην γυναίκας του, η οποία συμπτωματικά είναι μια φωτογραφία της πασίγνωστης παρουσιάστριας από όταν βρισκόταν στην τελευταία τάξη του λυκείου.  Στη συνέχεια προχώρησε σε μια σειρά από σχόλια για το πώς τραβήχτηκε αυτή –είναι από τα σχολικά της χρόνια και τόνισε πως τα «μαλλιά της μοιάζουμε με αρχαία ελληνική τραγωδία»- ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει ξανά ζευγάρι μαζί του.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος της σειράς στο «The Ellen Show» ο Ανδρέας Γεωργίου, αλλά και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έσπευσαν να εξηγήσουν μέσω των social media στη διάσημη παρουσιάστρια τον ρόλο που εκείνη έχει στην τηλεοπτική ζωή τους.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε: «Πρέπει να ξέρεις πως υποδύεσαι μια αναίσθητη μητέρα δυο αγοριών -μήπως ήρθε η ώρα να τα συναντήσεις;- και ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας κρασιού».

Παράλληλα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τόνισε: «Είμαστε οι δίδυμοι γιοι σου. Δεν θα μας συναντήσεις;» – συνοδεύοντας το με μια φωτογραφία του.

Δείτε τα tweets τους:

andreas

theoxaris