Ο Ανδρέας Γεωργίου άνοιξε την καρδιά του και μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης με την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι έχει δημοσιοποιηθεί ότι είναι ζευγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο ηθοποιός απάντησε πως: «Ο έρωτας μας εύχομαι να υπάρχει και για πολύ ακόμα. Είμαστε καλά. Η Ελευθερία είναι η πιο σημαντική σχέση της ζωής μου. Αγαπώ το ταλέντο της. Είναι αφοσιωμένη. Είναι δυναμική. Ότι έχει καταφέρει, το έπραξε μόνη της. Αυτό το θαυμάζω σ’ εκείνη».

Το ζευγάρι όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου γνωρίστηκε το 2006, στον κυπριακό τελικό της Γιουροβίζιον, που συμμετείχε ένας φίλος του που είχε λάβει μέρος. Εκεί συνάντησε την Ελευθερία και στη συνέχεια έγιναν πολύ καλοί φίλοι.

Όσο για το πώς προέκυψε ο έρωτας; «Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έλξη. Η Ελευθερία ήταν δεκαέξι χρονών και δεν ήθελα να προχωρήσω σε κάτι περισσότερο. Θεωρούσα ότι ήταν παράνομο. Ο έρωτας μας βγήκε στην πορεία. Ήρθε στο σωστό timing που είχαμε ανάγκη ο ένας τον άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.