Ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ζευγάρι στην ζωή, αλλά και στο “Just the 2 of us”, που ξεκινάει στο Mega. Σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ” μίλησαν, για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι, ενώ ο ηθοποιός απάντησε και για την παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει, πως η χειρότερη συνεργασία του ήταν αυτή με την Βάνα Μπάρμπα.

Όταν ρωτήθηκαν για την σκέψη που υπάρχει από το κανάλι, να συμμετέχουν και σαν ζευγάρι στο παιχνίδι,  ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: “Το Just είναι ένα σόου που μου ταιριάζει, μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του και είναι σημαντικό ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Όπως συνεργαζόμαστε με την Αντιγόνη στο θέατρο εξίσου καλά θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε και τηλεοπτικά. Τώρα βέβαια στα πλαίσια ενός παιχνιδιού, ο στόχος είναι η νίκη. Αν είμαστε συμπαίκτες, θα ήθελα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να είμαστε αντίπαλοι, θα ήθελα να την βρω απέναντί μου στον τελικό”.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη από την πλευρά της δήλωσε: “Για εμένα το Just the 2 of us είναι ένα παιχνίδι όπου δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει και ποιος χάνει. Αυτό που αξίζει είναι να διασκεδάσουμε και εμείς που συμμετέχουμε, αλλά και ο κόσμος που το βλέπει από το σπίτι”.

Σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς τώρα με τον Λάμπρο Φισφή, όπου αποκάλυψαν πως η χειρότερη συνεργασία τους ήταν με την Βάνα Μπάρμπα, σχολίασε: «Η αλήθεια δεν μπορεί αν αμφισβητηθεί, γιατί είχαμε μια συνεργασία με την κυρία Μπάρμπα και είχαμε συζητήσει και το οικονομικό σκέλος. Και δεν αμειφθήκαμε. Η παράσταση πήγε πολύ καλά καλλιτεχνικά, γιατί είχε κόσμο αλλά τελικά εμείς δεν πληρωθήκαμε για λόγους που πραγματικά δεν γνωρίζω. Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που είχα συμφωνήσει να πάρω ένα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο δεν εισέπραξα, έχω το δικαίωμα να χαρακτηρίζω αυτή τη συνεργασία κακή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μειώνεται η καλλιτεχνική της αξία η ότι αμφισβητείται η εκτίμηση που τρέφω για την κυρία Μπάρμπα».