Μετά την συμμετοχή του Χάρη Βαρθακούρη στο “J2US”, ο ίδιος, παρέα με την σύζυγο του Αντελίνα Τελώνη, έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Το ζευγάρι δεν παρέλειψε να σχολιάσει και θέματα που προέκυψαν κατά την παραμονή του τραγουδιστή στο παιχνίδι.

Πώς αντέδρασε η Αντελίνα Τελώνη όταν κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον σύζυγό της να έχει στο παρελθόν σχέση με την παρουσιάστρια του show, Ζέτα Μακρυπούλια: «Το διάβασα στο Twitter από τον Χάρη και όταν πήγα με έκπληξη να του το δείξω, έβαλε τα γέλια. Ποτέ δεν υπήρξε θέμα με τον Χάρη και την Ζέτα, αλλά ακόμα και να ίσχυε, κάθε άνθρωπος έχει παρελθόν. Αν η Μακρυπούλια ήταν στο παρελθόν του Χάρη τουλάχιστον θα ήταν καλόγουστο παρελθόν. Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήλευα, γιατί η Ζέτα, αν και δεν την γνωρίζω προσωπικά, δείχνει να είναι μια γυναίκα γεμάτη από την ζωή της και αυτές που πατάνε γερά στην γη, δεν δημιουργούν προβλήματα», δήλωσε.

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη αποκάλυψε και την μεγαλύτερη σκηνή ζηλοτυπίας που έχει γίνει μεταξύ τους: «Σκηνές ζηλοτυπίας πάντα υπάρχουν ανάμεσα σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά πιο πολύ πλέον γίνονται μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αυτό που θυμάμαι είναι να τσακωνόμαστε αρκετά στην αρχή της σχέσης μας, όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ένας τύπος αδίστακτων γυναικών, που ειλικρινά αγνοούσα, όπως δεν ήξερα σε τι ακραίες συμπεριφορές και εκδηλώσεις θα μπορούσαν να φτάσουν. Τότε υπήρχαν έντονες λογομαχίες και νεύρα. Όσο μεγαλώνεις όμως και ωριμάζεις, τόσο μειώνεται και η σημασία που δίνεις σε όλα αυτά. Οι σκηνές ζηλοτυπίας του Χάρη συνήθως έχουν να κάνουν με το αν βάφομαι πολύ και αν το μπλουζάκι μου η το πουκάμισο μου παραείναι ανοιχτό μπροστά, που ποτέ δεν είναι. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να με δει να μιλάω στο τηλέφωνο και να μην με ρωτήσει ποιος είναι και όταν δεν τον ικανοποιεί η απάντηση, μου ζητάει να ακούσει και ο ίδιος ποιος είναι (γελάνε και οι δυο)».