Το μοντέλο που φέτος απολαύσαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν ενώ δεν έκρυψε τη σχέση της με το ψέμα.

Στο περιοδικό Celebrity μίλησε η Αντωνία Καλλιμούκου και μεταξύ άλλων είπε σχετικά με το μέλλον στην τηλεόραση και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Η εποχή μας δεν επιτρέπει σχέδια και ειδικά στο χώρο της τηλεόρασης. Παρ’ όλ’ αυτά, είμαι πολύ ευχαριστημένη στην εκπομπή της Ελένης, αισθάνομαι οικεία με τους συνεργάτες μου και περνάω όμορφα. Αν αυτή η συνεργασία συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, θα είμαι πολύ χαρούμενη», εξηγεί.

Όσο για τη σχέση της με το ψέμα; «Στις ανθρώπινες σχέσεις με εξοργίζει το ψέμα. Όταν κάποιος σου στερεί την αλήθεια, είναι άδικο και τελικά οδηγεί κι εσένα τον ίδιο σε λανθασμένες αποφάσεις. Το ψέμα δείχνει να υποτιμά την νοημοσύνη σου και ξεφτιλίζει την εμπιστοσύνη που πιθανότατα έχεις χαρίσει. Το σιχαίνομαι. Καλύτερα μια φαρμακερή αλήθεια, παρά ένα γλυκό ψέμα. Στον εργασιακό χώρο επίσης θέλω ειλικρίνεια και σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά .