Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανοίγει την καρδιά της σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό YOU.

Επί σκηνής είσαι «πολυεργαλείο», αφού παίζεις, χορεύεις και τραγουδάς. Με λίγα λόγια η κατάλληλη υποψήφια για το «Dancing» ή το «Just the 2 of us»!

“Μου έχουν κάνει πολλές φορές πρόταση να πάρω μέρος σε τέτοια παιχνίδια, είναι πολύ καλοστημένες παραγωγές, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Προτιμώ να κρίνομαι για το επάγγελμα μου. Η δουλειά μας είναι πολύ στρεσογόνα από μόνη της για να προσθέσω και έξτρα άγχος”.

Σε παλιότερη συνέντευξη σου είχες δηλώσει πως «αν έβλεπα όλα αυτά τα εξώφυλλα και τους τίτλους των περιοδικών για την Παπουτσάκη δεν θα την συμπαθούσα αυτή την κοπέλα». Πώς ακριβώς ένιωθες όταν όλοι οι φωτογράφοι ήταν από πίσω σου;

“Τα Μέσα έχουν φοβερή δύναμη και εύκολα μπορούν να διαμορφώσουν μια στρεβλή εικόνα. Σε κάποια φάση δεν μπορούσα να κατανοήσω καν όλα αυτά που λέγονταν και γράφονταν για μένα”.

Σε ενόχλησε το γεγονός ότι ήδη κάποια έντυπα έχουν παίξει παπαράτσι φωτογραφίες σου με το μωρό;

“Με ενόχλησε πολύ, παρά το γεγονός ότι το πρόσωπο του μωρού δεν φάνηκε. Όπως και να έχει πάντως, δεν μου αρέσει οι φωτογραφίες του παιδιού μου να κυκλοφορούν στα γραφεία των περιοδικών. Το έχω εκφράσει ήδη αυτό, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν τους σταματάει τίποτα”.