Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Το ποντίκι» και μίλησε για την προετοιμασία της εκπομπής «Στην υγειά μας», που θα προβάλλεται πλέον από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Ναι. Ξεκινάμε με εκπομπή αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Θα είναι η τέταρτη εκπομπή που του κάνω», είπε ο παρουσιαστής και ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αν με δείτε πόσο δουλεύω για κάθε εκπομπή, θα με λυπηθείτε. Ο στόχος, πάντως είναι να φαίνεται αυτό που λέτε, ότι περνάμε καλά. Έρχονται κάποιοι και μου λένε έλα μωρέ, τι κάνεις. Αλλά έχει πολλή δουλειά. Θα σας πω  ως παράδειγμα για την πρώτη εκπομπή που έκανα για τον Μίκη. Διάβασα σε ένα καλοκαίρι 2.800 σελίδες και πήγαινα για 15 μέρες , 5 -8 ώρες στο σπίτι του και συζητούσαμε. Γιατί γενικώς θέλω να τα ξέρω όλα γύρω από ένα πρόσωπο. Κάνω μέχρι πιθανά σενάρια για το πού μπορεί να οδηγηθεί η κουβέντα με τους καλεσμένους».

Όσο για ποιο λόγο πιστεύει ότι οι Έλληνες κάθε Σάββατο παρακολουθούν την εκπομπή ανέφερε πως: «Είναι πολύ της παρέας ο Έλληνας. Εγώ μεγάλωσα σε ένα τέτοιο κλίμα. Στην μπακαλοταβέρνα της γειτονιάς ή στο σπίτι μαζευόντουσαν η κυρία Μαρία με τον άντρα της, τον θείο, τον ξάδερφο κ.τ,λ. Φέρνανε το μεζεδάκι τους, βάζανε το ραδιόφωνο ή τις πλάκες όπως τις λέγανε τότε και στηνόταν μεγάλο γλέντι. Εγώ, πάντως, δεν περίμενα ότι η εκπομπή θα είχε τέτοια επιτυχία».