Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της στο “Votre Beaute” μίλησε για την ηλικία, τις αισθητικές επεμβάσεις και το «Celebrity Game Night».

– Εσύ γενικά δεν μοιάζεις να έχει θέμα ηλικίας.

Ναι. Κόμπλεξ δεν έχω, αλλά στα εξήντα θα προτιμούσα να ήμουν τριάντα- ψέματα να λέμε; Δεν ξέρω τότε τι θα έχω. Οι άνθρωποι πάντα θέλουν αν είναι νέοι, ωραίοι και αθάνατοι. Όμως, δεν θέλω να γίνω σαν αυτές που γελοιοποιούνται από το άγχος της ηλικίας.

– Η βοήθεια της επιστήμης στη διατήρηση της νεότητας τι σου λέει;

Δεν είμαι αρνητική στις αισθητικές επεμβάσεις. Τα αποτελέσματα φοβάμαι. Δεν μου αρέσουν αυτά που βλέπω. Αν μου εγγυόταν κάποιος ότι δεν θα παραμορφωθώ, δεν θα γίνω σαχλή θα το αποφάσιζα. Εν τω μεταξύ, όμως, όταν μπεις στο τριπάκι, εθίζεσαι. Παθαίνεις μια εξάρτηση να θέλεις όλο και περισσότερη επέμβαση και ταυτόχρονα δεν έχεις επίγνωση της εικόνας σου. Το βλέπω σε δικούς μου ανθρώπους. Είναι κάτι σαν αρρώστια, όπως όσοι υποφέρουν από νευρική ανορεξία που δεν έχουν εικόνα του εαυτού τους και της αδυναμίας τους, το ίδιοι και οι μανιακοί των πλαστικών σχολιάζουν τους άλλους, σου λένε «κοίτα αυτή πώς φούσκωσε» και δεν βλέπουν πως οι ίδιοι είναι πολύ χειρότερο! Δειλιάζω και φοβάμαι»

Karidis

– Νιώθεις καλά με τις επιλογές σου ή μήπως φέτος σου μπήκαν σφήνα καινούργιες αγωνίες;

Για το παιχνίδι μιλάς. Με το θέατρο καταρχάς είμαι πολύ ευτυχής, γιατί με το «Σικάγο» πέρσι και με τον «Συρανό» φέτος είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, τόσο από την ποιότητα όσο κι από το αποτέλεσμα των παραστάσεων. Μου αρέσουν τα μεγάλα θεάματα. Αλλά και το παιχνίδι πήγε πολύ καλά. Πήγα την πρώτη μέρα και το έκανα χωρίς να το έχω ξανακάνει, χωρίς πρόβα, γιατί δεν είχαμε το χρόνο. Έπεσα στα βαθιά και είχε πλάκα. Δεν είχα ποτέ το όνειρο να γίνω παρουσιάστρια, ούτε το έχω. Θα προσπαθήσω, λοιπόν, να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό μου ζητείται, άλλωστε, να είμαι η Σμαράγδα. Πάντως, όταν υποδύομαι ρόλους, μέσα από τη Σμαράγδα προσπαθώ να τους βρω, γιατί μέσα από μένα περνούν. Αν δεν φιλτράρονται από μέσα μου, δεν βγαίνουν.»

– Το «Celebrity Game Night» τελικά είχε πολύ καλή αποδοχή.

Με το παιχνίδι, λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενη. Κάνω κάτι το οποίο δεν ήξερα εκ των προτέρων αν θα μπορούσα να το κάνω, το μαθαίνω ακόμη. Σίγουρα το προτιμώ από το να έκανα ένα low budget σίριαλ που θα γινόταν με κακές προδιαγραφές, δηλαδή με κακό φωτισμό , γρήγορο, πρόχειρο. Έτσι όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα στην τηλεόραση, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις σίριαλ με καλές προδιαγραφές. Προτιμώ, λοιπόν, ένα ωραίο παιχνίδι από ένα low budget σίριαλ.