Στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από μόλυνση νοσηλεύεται η 88χρονη Άννα Συνοδινού εδώ και μία εβδομάδα με σοβαρά προβλήματα υγείας, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, όπως έγραψε το govastileto.gr.   Η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός τώρα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Ο ανιψιός της Άννας Συνοδινού, Γιάννης μίλησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία: «Η ηθοποιός πέρασε δύο μέρες «πεταμένη σε ράντσο» στο «Σωτηρία» και μόνο έπειτα από παρέμβασή του σε πολιτικά πρόσωπα μεταφέρθηκε σε κανονική κλίνη στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου και σήμερα αισίως χειρουργείται….

Στη συνέχεια ο Γιάννης Συνοδινός αποκαλύπτει ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά από νοσηλεία της σε ιδιωτική κλινική για απορρύθμιση του διαβήτη, όπου και της τοποθετήθηκε κακής ποιότητας σωληνάκι που προκάλεσε την μόλυνση.

«Τη μεταχειρίστηκαν σαν τσουβάλι! Έχει βελτιωθεί η κατάστασή της χάρη στο κρατικό νοσοκομείο!» αποκαλύπτει και συγκλονίζει.

Όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση της Αννας Συνοδινού, ο ανιψιός της ανέφερε: «Η θεία μου, παρ’ ότι λαμβάνει βουλευτική σύνταξη, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Και χρωστάει στο ΙΚΑ, όπως κι εγώ. Δεν κινδυνεύει όμως το σπίτι της. Απλώς έπεσε έξω με τις νυχτερινές νοσηλεύτριες που τη φρόντιζαν».