Απίστευτη είναι η ιστορία της Φλορίκα Λεονίντα, 27 χρόνων, που μέχρι πρόσφατα ήταν γνωστή για την αθλητική της καριέρα, αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να γίνει πόρνη πολυτελείας, αλλάζοντας μάλιστα και αρκετές φορές και όνομα, ώστε να μην αναγνωρίζεται.

Το όνομα που χρησιμοποιεί τώρα είναι το Sascha Brown και εργάζεται σε έναν βιενέζικο οίκο ανοχής κερδίζοντας περίπου 1000 ευρώ τη βραδιά, έχοντας κατά μέσο όρο 6 πελάτες τη μέρα.

Όταν έφτασε στη Γερμανία την ανακάλυψαν τα Ρουμανικά ΜΜΕ με αποτέλεσμα να φύγει για την Αυστρία. Για δεύτερη φορά, ωστόσο αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μην γνωρίζουν οι πελάτες ότι αυτή που συναντούν ήταν παλιά πρωταθλήτρια. «Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην», είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει, τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία. Η ίδια έχει καταφέρει να κερδίσει δεκάδες μετάλλια στη σταδιοδρομία της εκπροσωπώντας τη χώρα της σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Desperate: Florica Leonida, 27, from the Romanian capital Bucharest, said becoming a prostitute was the only way to make ends meets

Kind-hearted: She sends about half the amount she earns to her family in Romania