Σοκάρουν οι καταγγελίες του πατέρα της ηθοποιού Brittany Murphy, η οποία το 2009 έφυγε από τη ζωή. Τότε, οι γιατροί είχαν αποδώσει το θάνατο της, σε πνευμονία.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο 87χρονος πατέρας της, Angelo Bertolotti, ισχυρίζεται πως τόσο η κόρη του, όσο και ο σύζυγος της, δολοφονήθηκαν από την κυβέρνηση και αποφάσισε παρέα με τη σύζυγο του να γράψουν βιβλίο, στο οποίο αποκαλύπτουν σοκαριστικά στοιχεία για το μυστηριώδη θάνατο της κόρης και του συζύγου της.

murphy

Συγκεκριμένα, οι δυο γονείς αναφέρουν πως την περίοδο λίγο πριν πεθάνει η Brittany Murphy, βρισκόταν υπό παρακολούθηση, από κατασκόπους της κυβέρνησης, οι οποίοι είχαν παγιδέψει το τηλέφωνο της, και την απειλούσαν, όταν με δηλώσεις της υποστήριξε τον πληροφοριοδότη “Homeland Security”.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η ηθοποιός θεωρήθηκε επικίνδυνη για την κυβέρνηση, επειδή πίστευαν πως έβγαλε στη φόρα μυστικά, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τρομοκράτες, ώστε να  εισβάλλουν στην Αμερική.

britanny

Γι΄αυτό και ο 87χρονος άνδρας, ζήτησε να γίνει τοξικολογικός έλεγχος στην κόρη του, μιας και δεν πίστευε πως «έφυγε» από την πνευμονία. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά, μιας και έδειξαν ότι στο σώμα της ηθοποιού, βρέθηκαν δέκα βαριά μέταλλα, τα οποία τη δηλητηρίασαν!

britannythanatos

Ακόμα πιο συγκλονιστικό, είναι πως πέντε εβδομάδες μετά το θάνατο της 32χρονης τότε ηθοποιού, βρέθηκε νεκρός στο ίδιο σπίτι και ο σύζυγος της, Simon Monjack, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μέσα στο μπάνιο του.

Λίγο πριν πεθάνει πάντως η Brittany Murphy, παρουσίαζε όλα τα συμπτώματα της τοξικής δηλητηρίασης, υποφέροντας από πονοκεφάλους, ζαλάδα,βήχα, ιδρώτα, αποπροσανατολισμό, και πνευμονία. Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα, είχε και ο 40χρονος σύζυγος της πριν «φύγει» από τη ζωή.