Ο Χρήστος Βασιλόπουλος κάθε φορά που δίνει συνέντευξη μιλάει “έξω από τα δόντια”, είναι πάντα ειλικρινής και αποκαλυπτικός! Έτσι κι αυτή τη φορά. Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές του επιλογές και την καριέρα του.

«Δεν πουλάω τη σάρκα μου για να ανέβω. Οτιδήποτε έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, το πέτυχα μόνος μου. Ούτε καν στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί αυτό! Όλες μου οι σχέσεις, ακόμη και το περιστασιακό μου sex, γινόταν πάντα χωρίς να έχω να «κερδίσω» κάτι. Ούτε και η πρώην γυναίκα μου είχε σχέση με τον χώρο – και δεν έχω την ανάγκη να προχωρήσω με αυτό τον τρόπο», δήλωσε.

Όσο για το αν του έχει ζητηθεί να κάνει σεξ προκειμένου να κερδίσει ένα ρόλο, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Όχι. Αλλά κι αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ενέδιδα. Εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνη των ηθοποιών που θα αναλώνονταν τόσο εύκολα, για να πάρουν ένα ρολάκι. Δεν υπάρχει λόγος να «κάτσεις» σε κανέναν γιατί, με το που θα τελειώσει το sex και η κάβλα, η σκηνοθέτης ή η παραγωγός θα πάει στον επόμενο. Όλοι είναι αναλώσιμοι σ’ αυτά τα θέματα».