Μετράει χρόνια πετυχημένης πορείας στον καλλιτεχνικό χώρο, στη ζωή της έζησε θυελλώδεις έρωτες ενώ κάθε σχέση της έχει συζητηθεί αρκετά!

Η ίδια είναι μια έντονη προσωπικότητα που δε μασάει τα λόγια της και συνηθίζει να απαντά όταν ενοχλείται! Αν και έχει τα χρονάκια της, η προσφάτως χωρισμένη λαϊκή τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι φουλ ερωτευμένη και όχι με κάποιον συνομήλικό της, αλλά με έναν άντρα κατά πολλά χρόνια μικρότερό της!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι στην συμπρωτεύουσα σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε εκείνη. Ο έρωτας δεν ξέρουμε αν ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο πληροφορίες μας λένε πως η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του, μάλιστα λίγες βδομάδες μετά οι δυο τους, μαζί με λίγους φίλους για ξεκάρφωμα, πήγαν στη Μύκονο και έκαναν τα μπάνια τους σε κοσμική παραλία!

Έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί, όμως αν και όλοι γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι, εκείνοι έξω συστήνονται ως φίλοι! Η όμορφη αοιδός και ο 28χρονος Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας ζουν τον έρωτά τους μεταξύ Αθήνας –Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσφατα εκείνος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα για τα μάτια της καλής του, η οποία τον προσκάλεσε στην πρεμιέρα της.

Τώρα θα μου πείτε πως αυτοί οι δυο που έχουν τόσα χρόνια διαφορά είναι μαζί, αφού κάποιοι θα σκεφτούν πως δίπλα του μοιάζει με μαμά του, παρόλο που κρατιέται για την ηλικία της, ε… ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά μάλλον!

Και κάτι τελευταίο, η τραγουδίστρια σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, δήλωσε μόνη, όμως μετά από πίεση είπε πως δεν πρόκειται να ξαναπεί τίποτα για την προσωπική της ζωή δημοσίως γιατί… τη ματιάζουν!