Με ένα δυσάρεστο περιστατικό ξεκίνησε η «Μεσημεριανή Μελέτη» το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς ο κεντρικός καλεσμένος της ημέρας ακύρωσε την εμφάνισή του λίγη ώρα πριν την έναρξη της εκπομπής!

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Star, στην εκπομπή επρόκειτο να εμφανιστεί ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος προτίμησε τελικά να αποχωρήσει από την εκπομπή.  Το θέμα, που προκάλεσε την οργή της Ελεονώρας Μελέτη, συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής – χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του σχεδιαστή – με τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που είχε αναλάβει να τον προσκαλέσει, να αποκαλύπτει πως “ο Βασίλειος Κωστέτσος έφτασε στα στούντιο του Star με ταξί που είχε πληρωθεί από την παραγωγή”. Αφορμή για την αποχώρησή του στάθηκε η ερώτηση του υπεύθυνου ασφαλείας του κτιρίου, ο οποίος τον ρώτησε σε ποια εκπομπή ήταν καλεσμένος, ώστε να τον αφήσει να περάσει την πύλη.

Όταν ενημερώθηκε για αυτό η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε η ίδια στον αέρα της «Μεσημεριανής Μελέτης», προσπάθησε με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με τον σχεδιαστή, αλλά εκείνος αρνήθηκε να της μιλήσει, καθώς είχε πάρει το ταξί και είχε ήδη φύγει από τις εγκαταστάσεις του καναλιού. «Τέτοια άτομα πρέπει να ξεφτιλίζονται…» ανέφερε η ίδια στον αέρα του Star.

Από την πλευρά της, η Ελεονώρα Μελέτη, οργισμένη όχι τόσο για την ακύρωση της εμφάνισης του Βασίλειου Κωστέτσου, όσο για τη σύγχυση που προκλήθηκε από το επεισόδιο στην εγκυμονούσα Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μην τολμήσει και περάσει το πλατό της εκπομπής. Θα γίνει της π……ς!».

μελετηκωστετσος

Το govastileto.gr επικοινώνησε με τον γνωστό σχεδιαστή, ο οποίος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Νρέπομαι πολύ για όλα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή. Παραπληροφορούν τον κόσμο για το γεγονός που συνέβη και χρεώνουν σε μένα το συμβάν και όχι σε αυτούς που πραγματικά το προκάλεσαν. Οι σεκιούριτι ήταν αγενέστατοι. Ντροπή να μιλάνε έτσι για μένα”.